Frakt fra 89kr

Premier Equine Sweet Iron Universal Bitt

  • 549 kr

Premier Equine Sweet Iron Unviersal Bitt kombinerer vanlig trinsebitt med vektstangtrykk - ideelt for de som trenger litt mer kontroll.


På lager
Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Sweet Iron Unviersal Bitt kombinerer vanlig trinsebitt med vektstangtrykk - ideelt for de som trenger litt mer kontroll. Sweet Iron munnstykket oksiderer lett, noe som skaper en varmende følelse og en søt smak i hestens munn og hjelper dem å akseptere bittet. Vær oppmerksom på at den blå fargen vil falme ved bruk, dette er helt normalt. 

Noen hester foretrekker ofte den varme følelsen av Sweet Iron bitt sammenlignet med bitt i rustfritt stål som er naturlig kaldere. Sweet iron bitt er derfor gode for sensitive hester, eller hester som trenger litt oppmuntring til å akseptere bittet.

Universal bittet fungerer ved å heve bittet i hestens munn på en lignende måte som en tradisjonell gag, men uten samme alvorlighetsgrad. Vektstangtrykket kan påføres ved å bruke de nedre ringene. 

Bittet er ideelt for ryttere som trenger litt mer kontroll når de for eksempel hopper eller utfører tempo arbeid - men som ikke ønsker store mengder vektstangtrykk.

Mål:
Tykkelse = 15mm

Dette bittet leveres fra leverandør kun i størrelsene 11,5cm - 12,5cm - 14,0cm

Merk deg: Av hygeniske årsaker må bittet kunne leveres ubrukt i original emballasje for å kunne returneres.