Frakt fra 89kr

Premier Equine Sweet Iron 3-delt Baucher Bitt

  • 549 kr

Premier Equine Sweet Iron 3-delt Baucher Bitt bidrar til å oppmuntre til bøying, noe som gjør at dette bittet er spesielt nyttig for hester med høy form.


Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Sweet Iron 3-delt Baucher Bitt bidrar til å oppmuntre til bøying, noe som gjør at dette bittet er spesielt nyttig for hester med høy form. Kan også være nyttig for hester som er usikre på bittet da det har begrenset med bevegelse i munnen.

Dette bittet hjelper rytteren å oppnå og holde en rundere og mer korrekt overlinje. Hvis hesten konstant går i mot, stikker mulen fram eller går over bittet er den normale reaksjonen for hesten på et Baucher Bitt å senke hodet og gi rytteren en mykere følelse i tøylen. Designet viser seg ofte å være hensiktsmessig for en oversensitiv munn.

Det 3-delte munnstykket med midtre del i messing fordeler trykket jevnt over tungen, samtidig som det hjelper til med spyttproduksjonen og bidrar også til å roe/fokusere hesten. Sweet Iron oksiderer lett, noe som skaper en varmende følelse og en søt smak i hestens munn - dette hjelper dem ofte å akseptere bittet. Vær oppmerksom på at den blå fargen vil falme ved bruk, dette er normalt.

Mål:
Tykkelse = 13mm
Bittringens størrelse = 100mm

Dette bittet leveres fra leverandør kun i størrelsene 11,5cm - 12,5cm - 14,0cm

Merk deg: Av hygeniske årsaker må bittet kunne leveres ubrukt i original emballasje for å kunne returneres.