Frakt fra 89kr

Trikem Hyaluron 365 - Til Hund

  • 399 kr

Det optimale leddtilskuddet for en mer fleksibel hund! Hyaluron 365 - 500ml - er en unik sammensetning av stoffer som alle virker for hundens leddfunksjon.

Lagerbalanse: 2
Leverandør: Trikem
Del

Det optimale leddtilskuddet for en mer fleksibel hund!

Hyaluron 365 - 500ml - er en unik sammensetning av stoffer som alle virker for hundens leddfunksjon og bevegelighet.
Hyaluron 365 inneholder hyaluronsyre, som er en del av kroppens eget stoff som produserer leddvæske - nødvendig for at leddet skal kunne fungere optimalt. Hyaluronsyre gir også næring til leddet og sørger for dens støtdempende evne.

Behovet for å tilsette Hyaluronsyre styres blant annet av hundens treningsbelastning og alder. Den arbeidende og aktive hunden har økt leddslitasje og kan ha behov for et tilskudd av hyaluronsyre for å støtte leddfunksjonen og forhindre unødvendig slitasje. Med økende alder avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, noe som bidrar til stive og slitte ledd hos den eldre hunden.

Hyaluron 365 inneholder også MSM, som øker permeabiliteten i celleveggen, noe som forenkler fjerning av avfallsstoffer, gir effektiv næringsopptak, samtidig som oksygenopptaket optimaliseres.
Glukosamin fremmer oppbygging og regenerering av brusk. Kondroitinsulfat forsterker virkningen av glukosamin og bidrar til å redusere nedbrytningen av leddbrusk ved skade eller økt belastning.

Anbefales for: 
- Å forebygge begynnende leddstivhet
- Den eldre hunden som viser stivhet
- Den hardtarbeidende eller aktive hunden

Dosering:
Hundens vekt               per dag
< 15 kg                            10 ml
16-30 kg                         15 ml
31-45 kg                         20 ml
> 45 kg                           25 ml

(1 spiseskje = 15ml , 1 teskje = 5ml)

Oppbevares mørk, kjølig og godt forseglet.