Frakt fra 89kr

Premier Equine Vanntett Lav Stallsko "Vinci" - Forhåndsbestill nå!

  • 949 kr
  • 849 kr

Nyhet fra Premier Equine! Premier Equine "Vinci" Vanntett Lav Stallsko er den ideelle skoen for daglige stall-aktiviteter!


Leverandør: Premier Equine
Del

Nyhet fra Premier Equine - Forhåndsbestill dine nå!
Introduksjonstilbud: Kun 849kr!

Premier Equine "Vinci" Vanntett Lav Stallsko er den ideelle skoen for daglige stall-aktiviteter - og for den "vanlige" hverdagen utenfor stallen!

Vinci-designet inneholder det beste innen vanntett fottøyteknologi for å holde føttene tørre og komfortable under det daglige stallarbeidet.

Disse korte støvlene er laget av høykvalitetsskinn med en myk teksturert estetikk, og er helt vanntette med ekstra forsterkninger i mikrofiberskinn ved tå og hæl for ytterligere holdbarhet. Støvelen er også utstyrt med en unik vanntett membran; HydroGuard. Denne høyteknologiske barrieren inneholder mikroskopiske porer som hindrer vanndråper å passere gjennom og inn i støvelen, samtidig som den tillater jevn luftstrøm og forbedret pusteevne.

Stallskoene er bygget på en hybridsåle - egnet for ridning, stallarbeid og landlige sysler. Den innovative sålen og innersålen har et skumdempingsystem med dobbel tetthet - anatomisk designet for å redusere belastningen på foten. Den sklisikre sålen gir sikkert fotfeste på de fleste utendørs overflater og i stigbøylene.

Kort oppsummering:
- Førsteklasses høykvalitetsskinn
- HydroGuard vanntett membran
- Forsterket mikrofiberskinn ved tå- og hælsoner
- Elastisk sidepanel
- Polstret ankelsone
- Full støtte
- Påtrekksklapper bak
- Anti-skli såle
- Gummisåle
- Komfort innersåle

Til info: I britiske størrelser finnes ikke den europeiske størrelsen 40.

*Leveres kun i Brun