Frakt fra 89kr

Premier Equine Stevnejakke «Finio»

  • 1 499 kr

Premier Equine Stevnejakke "Finio" er laget av lette og pustende stoffer - komfort og funksjonalitet er satt som høye krav til denne stevnejakken!Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Stevnejakke "Finio" er laget av lette og pustende stoffer - komfort og funksjonalitet er satt som høye krav til denne stevnejakken! Ved å kombinere tradisjonelle smidige kutt og flatterende skreddersøm med det tekniske 4-veis stretchmateriale skapes en avansert ytelsesjakke med eksepsjonell bevegelsesfrihet i salen.

Den smarte og slanke estetikken forsterkes av en sporty minimalistisk krage som forlenger silhuetten. Kraven kan bæres oppreist; for et skulpturelt, fasjonabelt utseende; eller bæres nedover som gir et mer konservativt og tradisjonelt utseende.

Den sentrale YKK Zip gir en praktisk lukking til jakken – perfekt for ryttere med en preferanse for glidelås fremfor utsmykning av klassiske knapper. To ryddige og diskrete lommer med glidelås gir en trygg plass til verdisaker mens du er i salen. Den formelle langermede designet er elegant i tråd med de mer tradisjonelle kravene til stevnearenaen.

For nødvendig luftstrøm har denne stevnejakken to plisserte ventiler bak, som øker ventilasjonen og komforten når du konkurrerer i varmere vær. 

Du får denne stevnejakken i to forskjellige fargealternativer: den klassiske Svarte for et elegant valg og introduksjonen av en dyp Burgunder for de som foretrekker en subtil fargeklatt.