Frakt fra 89kr

Premier Equine Hjelm - Med Glitter

  • 1 399 kr
  • 1 189 kr

Premier Equine Odyssey ridehjelm er den perfekte kombinasjonen av teknologi, sofistikert stil og den høyeste sikkerhets standarden.Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Odyssey ridehjelm er den perfekte kombinasjonen av teknologi, sofistikert stil og den høyeste sikkerhets standarden.

Godkjent etter: PAS 015 2011 og VG1 01.040 2014-12 standard - Kan derfor brukes på alle konkurranser i Norge.
Hjelmen er laget av et kraftig, men lett, materiale som gir maksimal sikkerhet. Det ytre skallet er laget av ABS skall som gir ekstra holdbarhet.
Det indre skallet er laget av EPS materiale som gir optimal støtdemping. En antibakteriell og polstret liner med fukttransporterende egenskaper gir en behagelig og kjølig følelse ved bruk. Denne teknisk konstruerte foringen er både avtakbar og maskinvaskbar for enkel rengjøring og utskifting når det er nødvendig.
Sikringen av hjelmen har et firepunkts bånd som er fullt justerbart. Integrert på baksiden av hjelmen er et innebygd skivesystem som enkelt brukes til å tilpasse formen mer presist, noe som gir en utrolig komfortabel og stabil passform. Godt med lufting!

En liten oppsummering:
- Godkjenning: PAS015:2011 og VG1 01-040 2014-12
- Hjelm med lav profil og ABS skall
- Lett vekt
- Maximum med vantilasjon
- Matt finish på utsiden
- Avtakbart antibakterielt innerfôr som enkelt kan vaskes
- Skivesystem som gir optimal passform