Frakt fra 89kr

Trikem Hyaluron 100 - 1000ml

  • 579 kr

Trikem Hyaluron 100 inneholder kroppens eget stoff; hyaluronsyre, som er inkludert i hestens leddvæske og er nødvendig for at leddet skal kunne fungere optimalt

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Leverandør: Trikem
Del

Trikem Hyaluron 100 inneholder kroppens eget stoff; hyaluronsyre, som er inkludert i hestens leddvæske og er nødvendig for at leddet skal kunne fungere optimalt. Høymolekylær hyaluronsyre = støtdempende og smørende.

Hvorfor hyaluronsyre?
Hyaluronsyre har en unik evne til å tiltrekke seg vann og dermed øke synovialvæskens viskositet. En sunn leddvæske med høy viskositet fungerer som en støtdemper for leddet og sørger for det leddene kan gli friksjonsfritt mot hverandre.
Hyaluronsyre fungerer også som en bærer for ernæring til leddene og er nødvendig for å f.eks. gjenoppbygge leddbrusk.

Trenger hesten ekstra hyaluronsyre?
Fra 12-14 års alder avtar hestens egen produksjon av hyaluronsyre, som gjør at støtabsorpsjonen og leddvæsken kan reduseres hos eldre hester.
Det samme gjelder for hester som utsettes for høy belastning - disse vil ha et større behov for tilskudd av hyaluronsyre da kroppen kan da ha en større etterspørsel enn den rekker å produsere. 

For at hesten skal kunne prestere på topp og føle seg bra, også når alderen øker, krever det at hesten kan trene og bevege seg fritt/enkelt med god støtdemping.

For hvilke hester passer Hyaluron 100?
Hyaluron 100 anbefales til hester som trener og konkurrerer, samt til den eldre hesten som viser leddstivhet eller begynnende leddstivhet.

Ingen karenstid!

Hyaluron 100 anbefales for:
• Ledd og leddbrusk
• Rehabilitering / Leddbetennelse
• Ved høyere treningsbelastning
• Stivhet og bevegelighet
• Den eldre hesten
• Den yngre og konkurrerende hesten

Dosering:
Stor hest (500 kg) = 20 ml per dag
Ponni (250 kg)       = 10 ml per dag
15 ml = 1 spiseskje
For en effektiv start anbefales dobbel dose første 10 dager, fordelt på 2 fôringer. 

Ingen karenstid!