Frakt fra 89kr

Premier Equine Terreng-Belegg Original (Bakben)

  • 1 049 kr

Premier Equine Air Cooled Original Eventing Boots. Disse populære terreng-beleggene er laget for å være sterke, men likevel smidige.Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Air Cooled Original Eventing Boots.

Disse populære terreng-beleggene er laget for å være sterke, men likevel smidige. Beleggene er vannavstøtende som gjør at beleggene ikke tiltrekker seg vann og blir tunge på hestens ben. Eksepsjonelt beskyttende belegg for terrenget.

Beleggene har også et system med lufting som fungerer slik at når hesten galopperer vil luft passere ventilasjonen i front av beleggene som sirkulerer luften og kjøler ned hestens ben. Denne prosessen gjør at det kommer en konstant strøm av kald luft som sørger for å holde hestens ben kjølige.

Beleggenes materiale er sterkt, men elastisk og former seg etter hestens ben. På bakbens beleggene går det en skinne i front på beleggene som gir en viktig beskyttelse mot slag.

En kort oppsummering:
- Laget for å beskytte, kjøle, samt komfort
- 2520D ytre lag
- Lett og fleksibel
- 8 luftehull som kjøler hestens ben
- Laget for god passform
- Tiltrekker seg ikke vann
- Maximum beskyttelse
- Beskyttende skinne foran på beleggene
- Vekt: ca 250g
- Selges i par (2 stk)
- Leveres i en bag perfekt for oppbevaring

Vi har en del av disse på lager, men man kan måtte beregne litt lengre leveringstid dersom vi må bestille opp fra leverandør (Premier Equine).