Frakt fra 89kr

Premier Equine Kjølebelegg

  • 779 kr

Premier Equine Kjølebelegg er designet for å forhindre/redusere hevelser, kjøle sener etter trening/konkurranse eller for å behandling av skader.


Leverandør: Premier Equine
Del

Premier Equine Kjølebelegg er designet for å forhindre/redusere hevelser, kjøle sener etter trening/konkurranse eller for å behandling av skader.
PE har hatt stor suksess med å hjelpe sportshester og veddeløpshester.

Det anatomiske designet leverer en kald terapibehandling til sene- og kode-området. De elastiske stroppene legger til et element av kompresjon for å intensivere behandlingen og forbedre resultatene.
Beleggene er fulle av mikrokrystaller som blir til en gel når de dynkes i vann. Gelen danner en myk pute som er behagelig mot hestens hud. Anatomisk design gjør at hester kan gå rundt mens de har på seg kjølebeleggene; ingen grunn til å stå stille.

Kjølebeleggene er et strålende og enkelt alternativ til kaldspyling av hestens ben.

FØRSTEGANGS BRUK:
Aktiviser mikrokrystallene ved å legge kjølebeleggene i kaldt vann i 24 timer. 

Når dette er gjort kan mikrokrystallene enkelt re-aktiviseres ved å legge kjølebeleggene i kaldt vann i ca 1 time. 
Etter bruk henges beleggene opp til tørk - ikke direkte i nærheten av en varmekilde! 

BRUK AV KJØLEBELEGG ETTER TRENING:
Etter hardt arbeid skal kjølebeleggene påføres i ca. 20 minutter.
For ekstra kald behandling plasser is eller isposer i bøtta med vann som de blir bløtlagt i. Jo kaldere vannet er, jo kaldere blir kjølebeleggene. For en maksimal kuldeeffekt, legg kjølebeleggene rett fra isvannet i en pose og la stå i kjøleskapet i en time, dette vil gi en 3-5 minutters innledende kuldestøt på hestens ben.
Frys aldri kjølebeleggene!

BRUK AV KJØLEBELEGG FOR SKADE:
Påfør minst 6-7 ganger om dagen og bruk ikke lenger enn 20 minutter av gangen. Etter 20 minutter vil varmen fra hestens ben naturlig begynne å varme opp kjølebeleggene.  

Selges parvis.
Kan brukes på forben og bakben.